16988213-9ff1-4b3a-888f-0fcdda807199

VEMMENTORPSVÄGEN 104

words

Välkomna ut till denna mysiga gård som ligger precis mellan Ängelholm och Helsingborg i lugna Vemmentorp.

Här ser ni vårt första projekt för Mäklarhuset Ängelholm, ett stort hus som stått obebott en längre tid, en del möbler fanns ännu kvar och vi valde en effektiv lösning genom att göra en halvstyling här. I möbelväg arbetade vi alltså enbart med de möbler som redan fanns på plats.

Däremot tillsattes en hel del utav både textilier och inredningsdetaljer för att knyta ihop känslan med den bestående inredningen i hemmet. Vi fick faktiskt in den lantliga känsla som vi hoppas på att få i detta hus, tonerna valde vi sedan tidigare både för att passa in i huset men också för att locka så stor målgrupp som möjligt. Det känns alltid härligt när det kommer in ljusa nyanser i ett äldre hus, det lyfter så mycket.

Utanför fanns det fina knoppar på alla träd och vi stylade upp uteplatsen med bord och stolar. Utsidan speglar insidan på något fint sätt här ute på gården.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mäklarhuset Ängelholm
Dagar på marknaden: 1 vecka

cbild4p3bhcgenb5p40pg-1333307849-rszww1170-80

ERIK DAHLBERGSGATAN 49

words

En halvstyling som utfördes i en mindre lägenhet uppe på Tågaborg. Det var en perfekt dag för fotografering och det är så härligt när solen kan skina in, det blir en varm och trevlig känsla på bilderna. Tycker inte ni?

Här använde vi det mesta utav kundens möbler, men tillsatte även några större möbler så som tillexempel matbordet och stolarna i köket. Utöver det stylade vi upp i vanlig ordning med tavlor, textilier och växtlighet i alla rum.

Vårt arbete satte verkligen pricken över i:et för lägenheten, en trevlig bäddning i sängen med ljusa och rena textilier gör mycket i ett mindre sovrum likt detta. I vardagsrummet arbetade vi mer med kundernas stil men valde att matcha upp med det vi tror kommer sälja in till den större målgruppen. Det är alltid kul att få arbeta med kundernas val och sedan förändra det till något som vi står för, och även nå ut till en så bred målgrupp som möjligt. En hemtrevlig känsla blev det helt klart i detta projekt. 

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

 

cbild4ouqj4hi4iuc2hd9-468225350-rszww1170-80

DROTTNINGGATAN 51

words

I denna lägenhet gjorde vi ett stylingjobb för Bjurfors Helsingborg. Det är en helt fantastisk lägenhet, med bra ljusinsläpp och öppna ytor samt många rum. Vi gjorde stor skillnad genom att placera om möblerna, få in ljusare textilier och se lägenheten med nya ögon, det har ni bevis på här.

Vi fick har chansen att göra en halvstyling åt ägaren, vi arbetade mycket med kundens egna produkter men tillsatte det lilla extra för att få ett lyckat resultat. Det är alltid viktigt för oss att jobba med den befintliga stilen i lägenheten, det krockar oftast om man försöker ändra stilen för mycket, så vi gick i de toner som kunden hade och slutresultatet blev en härlig ljus och öppen lägenhet.

Matsalen fick en duk samt en stor bukett med liljor, vi tillsatte även en ljusare matta och växtlighet och plötsligt blev det en perfekt matsal. Vardagsrummet ändrades om en hel del och när vi var klara kändes rummet lyxigt och öppet. Sovrummen gick i ljusa nyanser och vi bäddade upp snyggt men knöt ihop det med kundens tavlor.

Förresten, kolla in den magiska öppna spisen i marmor, den hade vi inte tackat nej till. 

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4OAJR6B9HEE53UTN

HELSINGÖRSGATAN 1

words

En halvstyling gjort för Valvet och faktiskt årets första styling! Kändes skönt att börja med denna trevliga lägenhet som ligger Helsingborg med perfekt avstånd till sundet.

Säljaren hade redan en del produkter så vi gjorde endast en halvstyling här. Grunden var i enkla färger och så ville vi hålla det i samma stil. Många nya produkter ifrån Soluppgången fick bli pricken över i:et här, tex vasen på vardagsrums bordet. Samt lampfötter i nya modeller, så kul att jobba in dessa produkter i denna styling!

Sovrummet gick i gråa men varma toner, vi jobbade in detaljer i svart och det knöts ihop väldigt bra. Vitt, grått och svart skapar oftast en ren och öppen känsla, och det tycker jag att vi lyckades få fram väldigt bra i detta rum.

Köket fick verkligen en härlig känsla, det runda bordet samt de olika och unika stolarna som står på komattan gjorde sig helt rätt här. En yvig växt tittar fram på några utav bilderna och den gav grönska till hela rummet kändes det som. Kul blandning när det är mycket svart och vitt som sedan möts med grönska.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik
Dagar på marknaden: 7 dagar
Försäljningsresultat:

före bilder:

CBILD4O9BPGRAO0QVPOS6

DROTTNINGGATAN 53

words

Ni som följer oss här inne kontinuerligt känner kanske igen denna halvstyling sedan tidigare. I detta projekt för 3etage fick vi i uppdrag att förnya stylingen men fortfarande arbeta med de produkter som redan fanns på plats.

Kul att se hur de saker vi satt dit kan förändra och förnya.

I köket flyttade vi mest runt på detaljerna. Helheten i detta rum var densamma och det var den tvungen att vara då matplats inte går att flytta på. Så vi arbetade runt detta och förnyade med lite produkter samt ändrade om. På vissa ställen blev det ett mer ”rent” intryck samtidigt som det på andra ställen hände lite mer, bara positivt!

Den största skillnaden tycker jag blev i vardagsrummet, här hade vi sedan tidigare arbetat med en tavelvägg. Den valde vi att behålla, men samtidigt ville vi jobba in tv och tv-bänk i detta. Så vi flyttade runt på tavlorna för att skapa plats för tv’n och det hela sammanstrålade väldigt bra. Soffan vändes eftersom att tv’n flyttades, vi fyllde upp hörn med både en stor lanterna samt en stol. Matplatsen som nästan går ihop med vardagsrummet blev lite uppiffat genom att vi adderade nya produkter till bordet, samt att vi fick inte lite mer grönska.

En enklare förändring gjordes också i sovrummet, där plockade vi bort lite mörkare textilier och lät rummet bli något luftigare.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

SFDED0D930BEAEA4E409DE56F5CF1625F06_x

KALLENBERGSGATAN 11B

words

I Ängelholm är denna nyrenoverade lägenhet belägen.

Snygga granitplattor i köket som ramar in lägenheten till en något modern bostad, kul när kunden arbetat med olika material och vi sedan får hämta upp dessa material genom vår styling. Som ni ser på kundens egna val så går färgerna i enkla toner, grått möter svart och väggarna är vita.

Såklart jobbade vi med dessa val och valde de produkter som fungerar bra tillsammans med helheten i lägenheten. En något mindre soffa för att inte stänga till rummet, kunden hade sedan innan en större familjesoffa i svart och det öppnade upp väldigt mycket när denna mindre modell kom på plats.

Köket matchades med allrummet då delar utav köket hade öppning mot detta rum. Det fanns ett anslutande rum ifrån köket och här valde vi att göra matplats, vilket blev perfekt. Skönt att ha matplatsen avlägsen även om man bor i lägenhet tänkte vi. På dessa ca. 70 kvm fanns det bra med plats över för två sovrum. Ett rum för de yngre där vi satt in ett skrivbord men behöll en något större säng – helt enkelt ett ungdomsrum.

Sovrummet ligger i andra delen utav lägenheten och här blev det en enklare styling i form utav en dubbelsäng och en härlig matta. Garderober var redan inbyggda så vi valde att fokusera på sovrummet i den mån som det ska vara, nämligen bara ett sovrum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Husman Hagberg
Fotograf:
Dagar på marknaden: 20 dagar
Försäljningsresultat: + 250.000 kr

valvet_drottninggatan123_02

DROTTNINGGATAN 123

words

Ett projekt med en helt fantastisk havsutsikt..

När vi först klev innanför dörrarna till denna lägenhet fick vi alla tre känslan utav att vara i en något mera lyxig kryssnings hytt. Utsikten var för det första enbart hav, ifrån både kök och vardagsrum hade man full sunds utsikt vilket var magiskt.

Allt fokus hamnade mot havet, med all rätt. Vi arbetade med detta genom att placera bordet så att alla omkring bordet kunde få ta del utav denna utsikt.

Stativ samt tavlor sattes upp och det gjorde rummet till något helt unikt.

Alla färger samt ljuset som kom in på fotograferingsdagen var så vackert. Den inglasade balkongen fick en riktigt mysig uteplats med plädar och ljuslyktor samt en del växtlighet. Andra sidan utav balkongen fick plats med ett stort matbord som man gärna utnyttjar när sommaren når oss.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 2 veckor
Försäljningsresultat: utgångspris

 

4MT2ND57OCO1IHIC

DROTTNINGGATAN 53

words

Härlig halvstyling vi stylade upp för Valvet, en tvåa med trevlig planlösning och ett stort vardagsrum.

Kunden hade sedan tidigare en skön Howardsoffa i beige ton och den fick bli punkten för detta rum, vi valde textilier i sammanhängande färgskala och tog till med lite större växter i de stora fönstren. Fint resultat som verkligen gjordes rättvist på bild. Matplatsen fick ett lite mer klassiskt uttryck med duk samt en hög vas med gröna snittväxter.

Köket fick en enkel och avslappnad känsla då vårt fokus kring matplats låg i matsalen. Här dukades det fram tallrikar och fina örter för att få in en fräsch känsla.

Vardagsrummet är verkligen en favorit och därför knyter jag nu tillbaka till det lite. Soffan placerades ut ifrån fönstren så att det faktiskt fanns plats att gå där bakom, det kan vara härlig att få en hel bild utav utsikten ner på gatan och det förenklades genom att soffan inte stod upp mot väggen. Ett stort soffbord dekorerades med en enkel kvist och vi la vidare fokus på den snygga tavelväggen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

4MEC8M3KLIG7GU4R

SÖDRASTORGATAN 19

words

Härlig våning med högt i tak och stuckatur på sina ställen, helt i vår smak.

Öppen planlösning ifrån hall till vardagsrum vilket gör denna våning ljus och öppen. Viktigt att tillgodose detta i varje styling, tänka på våningens bästa sidor och försöka framhäva. Såklart var det vårt prio och slutresultatet blev som nedan..

Ljus känsla var genomgående i hela lägenheten, att vi stylat med öppna ytor kom verkligen till sina rätta i detta projekt. Det mindre sovrummet var vi noga med att inte ”överstyla” då det var lite mindre kvm, så här arbetade vi i princip bara med sängens utryck och nattduksbordet där till.

Sovrummet på ovanvåningen fick däremot lite mer uttryck i form utav en ordentlig dubbelsäng placerad framför det stora fönstret. Härliga textilier bäddade vi med och slutligen en del tända ljus för att få en riktigt mysig känsla i hela rummet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Joakim Bjelm
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

4MD2B1NTKUQMOKVT

KULLAGATAN 31

words

Ännu en halvstyling för Valvet i mitten utav stan, närmare bestämt Kullagatan.

En nyrenoverad lägenhet som behövde ”the final touch” med hjälp utav små justeringar och lite växtlighet. Ibland krävs det helt enkelt lite mindre styling, så var det i detta fall. Vårt prio låg i kök och sovrum, så där la vi lite extra krut och flyttade då både det ena och det andra för att skapa öppna ytor.

Personligen gillade vi alla att kunden valt gråa nyanser och det blev väldigt härligt tillsammans med fräscha snittblommor som vi satt till. En ordentlig bäddning i sovrummet satte pricken över i:et.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: