4MT2ND57OCO1IHIC

DROTTNINGGATAN 53

words

Härlig halvstyling vi stylade upp för Valvet, en tvåa med trevlig planlösning och ett stort vardagsrum.

Kunden hade sedan tidigare en skön Howardsoffa i beige ton och den fick bli punkten för detta rum, vi valde textilier i sammanhängande färgskala och tog till med lite större växter i de stora fönstren. Fint resultat som verkligen gjordes rättvist på bild. Matplatsen fick ett lite mer klassiskt uttryck med duk samt en hög vas med gröna snittväxter.

Köket fick en enkel och avslappnad känsla då vårt fokus kring matplats låg i matsalen. Här dukades det fram tallrikar och fina örter för att få in en fräsch känsla.

Vardagsrummet är verkligen en favorit och därför knyter jag nu tillbaka till det lite. Soffan placerades ut ifrån fönstren så att det faktiskt fanns plats att gå där bakom, det kan vara härlig att få en hel bild utav utsikten ner på gatan och det förenklades genom att soffan inte stod upp mot väggen. Ett stort soffbord dekorerades med en enkel kvist och vi la vidare fokus på den snygga tavelväggen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

4MEC8M3KLIG7GU4R

SÖDRASTORGATAN 19

words

Härlig våning med högt i tak och stuckatur på sina ställen, helt i vår smak.

Öppen planlösning ifrån hall till vardagsrum vilket gör denna våning ljus och öppen. Viktigt att tillgodose detta i varje styling, tänka på våningens bästa sidor och försöka framhäva. Såklart var det vårt prio och slutresultatet blev som nedan..

Ljus känsla var genomgående i hela lägenheten, att vi stylat med öppna ytor kom verkligen till sina rätta i detta projekt. Det mindre sovrummet var vi noga med att inte ”överstyla” då det var lite mindre kvm, så här arbetade vi i princip bara med sängens utryck och nattduksbordet där till.

Sovrummet på ovanvåningen fick däremot lite mer uttryck i form utav en ordentlig dubbelsäng placerad framför det stora fönstret. Härliga textilier bäddade vi med och slutligen en del tända ljus för att få en riktigt mysig känsla i hela rummet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Joakim Bjelm
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

4MD2B1NTKUQMOKVT

KULLAGATAN 31

words

Ännu en halvstyling för Valvet i mitten utav stan, närmare bestämt Kullagatan.

En nyrenoverad lägenhet som behövde ”the final touch” med hjälp utav små justeringar och lite växtlighet. Ibland krävs det helt enkelt lite mindre styling, så var det i detta fall. Vårt prio låg i kök och sovrum, så där la vi lite extra krut och flyttade då både det ena och det andra för att skapa öppna ytor.

Personligen gillade vi alla att kunden valt gråa nyanser och det blev väldigt härligt tillsammans med fräscha snittblommor som vi satt till. En ordentlig bäddning i sovrummet satte pricken över i:et.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

Valvet Mäklarfirma

KARL JOHANS GATA 2

words

Styling utav en fantastisk våning med sunds utsikt och såklart belägen mitt i stan.

Här hjälpte vi kunden med en halvstyling utav lägenheten dem fortfarande bodde i. Vi valde att ändra om en del i möbleringen, framförallt i ett utav sovrummen. Detta gjorde rummet mycket luftigare och fräschare. Matplats stylades upp med tända ljus och en stor bukett med liljor. Ifrån den platsen ser man rakt ut mot uteplats och sund och vi ville därför låta det vara lite enklare. Så att man verkligen kunde njuta utav utsikten man besitter.

Vi möblerade om i vardagsrummet för att öppna upp emot fönstren som också dem har sunds utsikt. Sovrummen fick alla en enkel men härlig bäddning som också gick i enklare toner, vilket hjälpte mycket i alla tre rummen.

Vi avslutade såklart med färska snittblommor i alla rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 8 veckor
Försäljningsresultat: 7.500000:-

unnamed

4MDJ90TFR20G8F6S

KRUARELIDEN 28

words

Åter igen ett besök på trevliga Bella Vista i Hittarp.

Här halvstylade vi ett radhus i två plan med bra ljusinsläpp och en härlig utsikt. Kunden hade själv valt ganska enkla färger vilket underlättade för oss i styling processen, det som krävdes var mest omflyttning utav möbler och sedan in med detaljer, textilier och växter.

Det gör så mycket att ibland bara flytta runt på möbler. Köket fick en köksö med utsikt mot vattnet, det stora matbordet flyttades ut och tömdes på div saker, en enkel bukett i en glasvas kan göra stor skillnad. Ett gästrum stylades upp till ett ordentligt sovrum med många härliga kuddar, sovrummet på ovanvåningen var nog den plats där det hände mest. Det blev ett mer sammansatt rum helt enkelt, färgmässigt men också i helhet.

Det var ett kul projekt där vi kände att vi kunde använda mycket utav kundens egna möbler.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf:
Dagar på marknaden: 12 dagar
Försäljningsresultat:

4MA2S2AP5R79EJ62

BOGSERAREGATAN 4

words

En halvstyling vi utfört i Norra Hamnen, närmare bestämt på Bogseraregatan 4.

Här har man tillgång till riktigt härlig utsikt mot sundet. Såklart var detta vad vi själva föll för när vi blev tillfrågade om att styla här, under hela styling processen jobbade vi för att få in det maximala utav sunds utsikten. Jag kan säga i efterhand att det lyckades vi verkligen bra med.

Vi skapade bra sittmöjligheter i både vardagsrum, kök och på balkongen. Matplatsen placerades i mitten utav rummet och dukades upp med höga snittblommor. Bakom matplatsen ser vi soffan som också den står i riktning mot sundet. Andra sidan lägenheten har också en härlig utsikt och i sovrummet tog vi inte lite grått & blått för att matcha upp med utsikten. Ett litet allrum mot balkong nr. 2 gjordes om till kontor och allt knöts samman då vi använda oss utav samma matta under hela projektet. Ett bra sätt att få ihop känslan..

Ett kul projekt som vi blev väldigt nöjda med.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: Budgivning pågår
Försäljningsresultat:

4MA33HMNPF6PQABI

KRUARELIDEN 82

words

Uppe på Bella Vista finns det många projekt att bita i, här har vi varit på både stylinguppdrag och konsultationer. Alltid en trevlig plats med härlig utsikt. Projektet denna gång var i en trea som saknade en hel del möbler, vi försökte behålla vad vi kunde utav möbler men fick såklart tillsätta en hel del.

Kunden hade ett stort matbord på plats i massivt ek, detta valde vi att behålla. Vår tanke var att försöka jobba bort ek känsla och få till ett lite fräschare och ljusare intryck. Med hjälp utav vissa dekorativa produkter och en grå duk tycker jag verkligen att vi lyckades.

Sovrummen var i enkel vit färg och vi valde att placera lite mörkare och större tavlor där. Ibland krävs det bara två/tre tavlor för att skapa en helt annan känsla i ett rum, precis så kändes det här på Bella Vista. Jag måste också nämna hallen, ett coolt marmorgolv i klinker låg på plats. Men taket var något sänkt och det kändes trångt trots att det var vitt/grått på golvet. Här valde vi att placera möblerna efter väggarna för att ge rummet lite rymd. En cool bänk med gulddetaljer tog plats precis innanför dörren och stylades där upp med beiga kuddar och lite eucalyptusväxter.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 17
Försäljningsresultat:

s-t-peders-gata-13_49PoNl

S:T PEDERSGATA 13

words

Halvstyling uppe på Olympia närmare bestämt S:t Pedersgata 13.

Kunden hade inte så mycket produkter att arbeta med men vi valde ändå att rubricera denna styling som en halvstyling. Soffa, matbord och sängar är det som kunden lämnat kvar till oss. Resten utav produkterna kommer ifrån oss. Man kan trolla mycket när det kommer till halvstyling tycker jag. Rätt färger med rätt grejer brukar ge oss ett bra resultat.

Ett stort kök där vi valde att flytta ut bordet mer centrerat i rummet för att ta upp den plats det faktiskt behövde, härligt med ljusinsläppet i detta rum som även det öppnade upp. Ett stort vardagsrum där det egentligen bara fanns en vägg att placera soffan emot, dock hade kunden en divansoffa och vi kunde enkelt ändra om efter förmåga.

Sovrummet som öppnades med dubbeldörrar i glas fick en härlig känsla när vi tog in gråa textilier, linne lampan i svart gjorde verkligen sitt i detta annars ljusa rum. Det fanns även ett mindre rum i denna lägenhet som vi valde att styla som ett ”creativ room” dvs. ett inspirerade rum med lite känsla utav dressingroom, en härlig blandning när det inte bara blir sovrum/sovrum varje gång det finns två rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden: 3 veckor
Försäljningsresultat:

 

 

4M5JTB393K9OBRGC

RANDERSGATAN 31

words

Ett otroligt stort och pampigt hus som behållt sin charm sedan 1970-talet. Det är kul när det trillar in halvstylingar där huset stått stilla lite, på ett bra sätt såklart. Här fick vi tänka till.. Ett stort hus och man vill inte det ska sväva iväg i färger, som ni ser på vissa bilder fanns det tapeter i alla dess härliga färger här redan. Vi valde därför att tona ner det något, att köra enklare vita gardiner och att hålla liknande växter i alla fönster. Det kan lätt bli rörigt när växter byter form och gardiner färg i de olika rummen. Vi valde matchande färger inför varje rum, på så sätt kunde vi binda ihop helheten något.

Uteplatsen var härlig och vi bad kunden att behålla alla utemöbler, här plockade vi in lite växter ifrån trädgården och satte dessa i vars en vas på de två uteplatserna vi skapat med hjälp utav utemöblerna.

Det var en fin dag när det blev dags för fotografering och det är vi glada för, vi kunde öppna upp alla stora ytor och på så sätt kändes hela huset fyllt utav ljus.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

4M5A79P45JV2QABD

HELMFELTSGATAN 7

words

En lite mindre halvstyling i form utav en 1,5 på Tågaborg.

Halvstylingen här innebar att kunden bevarare en 140 säng, soffa och fotpall. Resterande utav möbler och inredning stod vi för. I köket placerade vi ett mycket mindre bord än tidigare vilket verkligen öppnade upp.

Passeringsrummet mellan hall och vardagsrum gjorde vi om till ett kontor, här kan man såklart har en säng men det tog upp alltför mycket enligt oss. Sängen placerades i ett hörn ute i det stora vardagsrummet. Ena sidan sovdel och andra sidan blev soffa och umgänges del.

En fåtölj placerades för att dela av rummet något, då där inte fanns väggar att arbeta med. Vi öppnade verkligen upp alla ytor i denna bostad och det blev ett fantastiskt resultat.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 14 dagar
Försäljningsresultat: