Optimized by JPEGmini 3.14.12.71901706 0x2a49db8b

NORRA VILLASTIGEN 13

words

Ett stort hus ute i Havsbaden där vi åt kund stylat upp det mesta i hemmet. I en så kallad halvstyling/piffstyling använder vi oss till största del utav kundens befintliga möbler, men tillsätter så klart mycket för att få fram det lilla extra med hemmet.

I detta fall tog vi faktiskt själva med en soffa och fåtölj till vardagsrummet på nedre plan, det blev en väldigt stor och dessutom ljus skillnad då kunden tidigare haft väldigt mörka möbler i detta rum.

I sovrummen bäddades det upp och tillsattes det mesta förutom säng. Sängbord, växter och dekoration gjorde att alla rummen kändes bebodda och mysiga. På borden på nedre plan la vi på dukar för att få en lita mer exklusiv känsla, vilket följde i hela huset och området.

Det är så viktigt för oss att sätta rätt känsla på de hem vi stylar och här tycker jag det är ett praktexempel.

I samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

CBILD4PNA4KD0B1Q68AG8

BÄCKAVÄGEN 21

words

Ute i Hittarp stylade vi i veckan upp tre rum i ett fantastiskt renoveringsprojekt.

Här valde Valvet att sälja in de mest attraktiva ytorna och då anlita oss till att styla dessa. Ett roligt projekt där vi alla i företaget var på plats för att få bästa resultat. Mycket saker flyttades om och gömdes bort för att arbeta med så öppna ytor som möjligt.

Vi stylade i matsalen där vi fick in ett långbord samt ytterligare en sittyta med köksbänk och fåtölj, alla platser med utsikten mot havet som ligger precis utanför. I vardagsrummet plockade vi in en modernare soffa och arbetade med de toner som fanns i rummet. Ett stort avtryck gjorde den platsbyggda bokhyllan och här gick vi också igenom och sorterade efter rätt färger.

På övre plan, vred vi om på de flesta möbler – dels så att man såg utsikten men också med öppning mot den öppna spisen. Ett riktigt allrum gav det känslan utav att vara.

Vi önskar Valvet all lycka med denna försäljning!

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

CBILD4PL4MA8AADR558DG

HEMVÄGEN 26

words

För Valvet Ängelholm stylades detta hus upp genom en halvstyling.

Mycket utav de större produkterna tillhörde kunderna, men med mycket fix skapade vi ett helt annat hem, något som är så roligt att se nu vid slutresultat.

Ni kan enkelt se att vi arbetat bort mycket olika färgskalor, samt tillsatt mycket inredningsdetaljer och textilier för att ge en ombonad och hemtrevlig känsla. En del möbler har också plockats bord för att skapa mer öppna ytor.

Alla sovrum bäddades upp med ljusa textilier, växtlighet tillkom och detta är också något som höjer nivån på rummen. I gästhuset ute på gården fick vi till och med in en annan soffa, något som också ändrade uppfattningen när man steg in. Från en röd soffa till en behaglig beige.. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

f484341a-5c62-4cad-bb76-8bb6670dc3e4

FÅRALYCKEVÄGEN 18B

words

Ifrån vår halvstyling vi gjort ute i ett vackert hus i Vejbystrand. 

Gröna toner är alltid tacksamma att arbeta med, det ger oss en enkel ingång till att knyta samman bostaden med växtlighet. I denna sommartid, är det extra kul att plocka in trädgården i huset, precis vad vi valde att göra. Både i dukningen på matbordet samt på köksbänken och även i badrummen kom det in mycket växtlighet utifrån.

Vi möblerade om mycket i detta hem, sofforna vändes för att visa på hur mycket rymd det faktiskt fanns i rummet. Samt tillhörande matplats fick ett stort bord som tidigare stod i köket. Vi dukade upp med porslin i tonerna som rummet redan hade, samt tillsatte ormbunks kvistar utifrån.

I köket tillsatte vi ett extra svart bord och knöt samman det med unika och olika stolar, kul. Träet i vissa utav stolarna gav en härlig känsla och gjort rummet varmt. I detta rum plockade vi även bort en del färg, detta för att skapa en helhet. Alla sovrum bäddades upp i sin nyans, dvs. Väggfärgen knöts samman med textilierna och tavlorna och skapade på så sätt en enkelhet i varje rum.

Uterummet fick nya mattor, samt vi valde en enklare färgskala än vad det var tidigare, genom att plocka in med grönt gav det verkligen en utomhus känsla här.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mäklarhuset Ängelholm
Dagar på marknaden: Budgivning pågår

cbild4pfifdjhove6rhd8-1115663075-rszww1170-80

GRÅLÄGEVÄGEN 4

words

En halvstyling i ett hem som redan en gång varit stylat, men den gången inte utav oss.

Denna gång fick vi en chans och vi arbetade som alltid utifrån våra egna idéer och tankar och blev väldigt nöjda med det slutliga resultatet. Vi önskar den nya mäklaren all lycka till inför försäljning.

Här följer några bilder för att se skillnaderna i det vi gjorde. Ett bra första exempel är att alla mattor i mörka toner plockades bort, så fort man får in ett ljus matta i rätt mått upplevs rummet så mycket större.  Sedan valde vi att arbeta med enklare toner, i och med att det hängde konst i stora delar utav rummen arbetade vi men dessa färger och försöker knyta samman en helhet.

I oktogonen valde vi att endast satsa på en ljus soffa, denna hade tillkommit sedan sist och vi valde att lägga fokus på en trevlig umgängesplats men fin utsikt mot uteplatsen.

Varje sovrum stylades upp i enklare färger, där det tidigare fanns mörka blå eller röda gardiner satte vi nu in enkla vita. Även här ger det en känsla utav öppna och rena ytor. Uteplatserna fick alla växtlighet i vitt och grönt, det gör även mycket här att få in en loungegrupp, matplats samt solsäng.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

EFTER:

FÖRE:

cbild4pfs8r0st5bt0n9t-1595363734-rszww1170-80

SÖDRA BRUNNSVÄGEN 62A

words

I ett hem där det redan finns en genomgående tråd, kan det vara en bra investering att ta in oss för tips och råd inför fotografering och försäljning.

Precis vad ägarna valde att göra i detta vackra hem ute i Ramlösa. Här bor en familj som har ett stort intresse för inredning och underbara färgkombinationer, dessutom är det en återkommande kund till vår inredningsbutik Soluppgången och det var därför extra roligt att hjälpa till här.

Kunden hade som ni säkert förstår en bra genomgående stil och det var därför med enkla medel vi kunde hjälpa till, ibland är det inte bara inredningsdetaljer som krävs utan ibland är det faktiskt vår expertis som sätter prägeln.

Hur gör man för att exponera rummets möjligheter tillexempel, eller hur visar vi bäst rummet ifrån denna vinkel? Allt spelar in i vårt arbete och det kan ni här få en väldigt bra bild utav.

I matsalen valde vi att fylla upp med fler möbler som matchade bambustolarna kring bordet. Detta gjort vi för att skapa en helhet i rummet, samt fylla ut lite längs med väggarna. En spegel kom på plats, samt ett härligt stort olivträd, detta gav växtlighet till hörnen och med högt i tak krävs något liknande detta. Dukningen på detta bord, gjordes enbart med produkter ifrån Soluppgången.

Vi tillsatte höga ljus för att skapa en fin höjd på de två borden i vardagsrummet, dessa ifrån vår butik och finns i många olika färger, kul att matcha upp med i olika rum!

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden: Snart ute till försäljning.
Försäljningsresultat:

cbild4pfiok51mve8sjc5-250024317-rszww1170-80

WACHMEISTERSVÄG 37

words

Här ser ni ett projekt för Bjurfors där vi fick i uppdrag att styla uteplatsen med en härlig utsikt mot sundet. Ett projekt där vi alla tre var på plats för både plantering utav nyinköpta växter samt styling i vanlig ordning.

Här ändrades det om helt och hållet på uteplatsen, matplatsen bytte plats med loungegruppen och på så sätt skapade vi en mer öppen yta än tidigare. Blommor tillsattes lite här och var samt en del lyktor och annat dekorativt. Alla sittplatser såg härligt välkomnande ut när vi hade fått in mjuka textilier i dem.

På ena kortsidan utav huset fanns det också en matplats, denna något mindre och lite mer avlägsen. Vi valde att duka bordet för att skilja detta bord ifrån det andra. Vi använde oss även utav det parasoll som fanns på plats och det formade in den mindre matplatsen riktigt bra.

Inomhus var vi endast anlitade till att göra en enklare styling i köket, dvs. vi tillsatte färska grönsaker samt enklare köksdetaljer för att binda ihop helheten, ett modens kök som fick pricken över i:et när i var klara. Badrummet på övre plan satte vi också vår prägel på, här genom att få in ett större olivträd samt dekoration, vilket även här gjorde en stor skillnad.

Utöver detta skulle vi egentligen inte göra så mycket mer, men som stylist kliade det lite i fingrarna och vi fixade med kuddar och smått i det stora vardagsrummet, en enkel touch som kan göra så mycket, vi knöt samman färgerna på ett annat sätt och detta gav oss ett fint helhets intryck inför fotograferingen.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

flotevagen-9_vnn6gC

FLÖTEVÄGEN 9

words

Ett stort hus på upp emot 200 kvm precis vid havet i Farhult är ett utav våra senaste projekt. Här gjorde vi en halvstyling åt kunden inför försäljning via Länsfast Höganäs. Möblerna tillhörde kunden men allt det andra tillsatte vi och det blev verkligen en stor skillnad.

I köket fanns det endast matbord och stolar samt en soffgrupp och barstolar. Helheten band vi ihop enkelt genom de takbjälkar som fanns i taket, det blev perfekt med de soffor och matbord i trä som redan fanns. Allt i köket stylades upp, vi ville inte ta för mycket utav utsikten och försökte därför hålla oss ifrån att ”överstyla” fönstren. Vi tycker bilderna blev väldigt rättvisa och man fick fram havsutsikten på rätt sätt.

Alla fönster vid sofforna höll vi också avskalade och det var det enda rätta, havet blir som en tavla i detta rum. Vi vred och ändrade i stor utsträckning i detta rum, sofforna vinklades så att man kunde se den fina utsikten. Samt matbordet sattes längre bak och blev naturligt med köket. Hallen som ligger i anslutning till köket lät vi vara öppen, det blev verkligen rymd i detta stora rum.

Alla fyra sovrum stylades upp, två mindre barnrum/gästrum samt två unika och stora Master bedroom. Båda med den fantastiska havsutsikten såklart, en på övre plan och en på nedre. Här kan ni lätt se alla de detaljer vi tillsatte.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

cbild4pa52r2kmgi1g8g2--359878634-rszww1170-80

PÅLSJÖGATAN 35

words

I ett utav de Engelska radhusen på Pålsjögatan hade vi möjligheten att ”piff-styla” inför fotografering och försäljning via Bjurfors Helsingborg.

I denna bostad bor en konstnär samt antikhandlare som verkligen satt prägel på sitt hem. Detta tog vi till nytta och stylade hennes hem precis efter den stilen bostaden besitter. Detta gjorde att hemmet blev väldigt unikt, men samtidigt kan tillkalla en större målgrupp.

Vi arbetade in viktiga färger som öppnar upp ytor, samt fokuserade hela tiden på att knyta an till stilen som redan fanns. I matsalen dukade vi upp med ett stort bord och det fyllde även rummet på ett perfekt sätt. Nya mattor kom till och vi arbetade mer med färgen i mattorna, än de färger som fanns innan.

Sovrummen på ovanvåningen bäddades i samma nyanser som rummen, dvs. grönt. Vilket blev en härlig och färgglad mix. I ett utav rummen fanns det ett ”creativ room” vilket vi föll för, så kul att få styla i en sådan miljö.

Ägaren hade lagt mycket tid även utomhus, ett lusthus hade byggts upp och olika små oaser fanns överallt i trädgården. Att få styla i ett mysigt lusthus, är hur härligt som helst – speciellt när sommaren är på väg och alla blommor börjat slå ut. 

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

cbild4p3amb9ovb5augju--893547603-rszww1170-80

BELLA VISTA VÄGEN 57

words

En halvstyling med fantastisk utsikt på Bella Vista i Hittarp. Här hjälpte vi kunden på väg mot försäljning genom att göra en halvstyling. Det mesta utav kundens möbler behölls, men mycket tillsattes också ifrån oss. I gästrummet på övre plan fanns egentligen bara en säng, så här tillsattes en del för att få ett hemtrevligt intryck. I de andra rummen ändrade vi om och tillsatte både växtlighet och unika inredningsdetaljer.

Kundens val utav vitmålade möbler gjorde det enklare för oss att knyta an till den känslan vi ville förmedla. Samt att dessa val tillätt sundet att synas så mycket det bara kunde. Härligt när man bor med denna vy, att man inte gömmer den utan istället visar upp den.

Uteplatserna fick växtlighet och solen sken när det var fotografering, något vi var väldigt glada över.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: