-mg-7003-2-8474

HEMMANSVÄGEN 35

words

Ett hus ute i Lerberget där vi stylat upp bottenplan, en stor skillnad från tidigare då kunden endast hade en säng samt soffa där. Det blev något helt annat när vi varit på plats, här fick vi upp coola lampor, färgkombinationer i stil med huset samt några trevligt och annorlunda färgval i vissa utav rummen.

Låt oss börja med det stora vardagsrummet som knyter an med köket, här valde vi att plocka in ett vitt runt bord med fyra stolar i samma stil, men med en mörkare klädsel. Detta gjorde vi för att bryta och dämpa de vita, vi placerade en mörkare grå matta under sofforna och denna nyans hjälpte oss också att binda samman färgerna i rummet.

Vid köksön satte vi två barstolar i svart, den mörka färgen blev bra även i detta rum. 

Barnrummet gick i en mörkare grå ton och vi kunde inte komma på någon bättre färg än höstens dova mossgröna, kolla på bilderna vilken fin kombination det blev. Vi valde därför att få in snäppet ljusare möbler och det hela blev till ett riktigt pojkrum.

Slutligen har vi sovrummet på nedre plan, i och med att detta verkligen är ett familjehus så ville vi få in känslan utav barn även i detta rum, vi passade därför på att sätta in en söt liten vagga. Det fanns gott om plats och färgerna i vaggan blev perfekta mot de grå kuddarna i sängen. För att knyta samman ytterligare la vi en gul/brun pläd på sängen, denna gick fint mot trädetaljerna i vaggan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

sturegatan-22_iqgev3

STUREGATAN 22

words

En styling utav en markplans lägenhet ovanför Söder. Här stylade vi upp med grått mot de vita vägarna och det blev en härlig kontrast.

Inför påbörjat arbete hade vi anlitat Måleritema för att måla över en fondvägg samt för att fräscha till vissa delar utav lägenheten, ett bra beslut som gav oss ett slutligen perfekt resultat. Färgerna knöts samman med de nymålade väggarna och vi valde även att knyta samman med lite gröna toner.

Ett fräscht val som gör det hela lite hemtrevligare. 

I sovrummet bäddade vi upp med härliga sängkläder, fick in en bänk som en avlastningsplats samt en klädstång för lite möjligheter till av hängning. I vardagsrummet fick vi både till en större soffgrupp, dvs en soffa samt en loveseat men även en plats för skrivbord/kontor, en yta man ofta glömmer bort men som används flitigt när den finns.

I detta projekt hade vi även en hel walk-in closet att styla upp, självklart stylar vi alla utrymmen med samma känsla och engagemang oavsett storlek.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mohv Helsingborg
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

cbild4q2249v2d9jtcctu--1101144771-rszww1170-80

SERGELS VÄG 12

words

Vår första styling i Malmö. Det är så himla roligt att vi når ut och kan visa att det är lika enkelt att styla i närområdet som det är utanför Nordvästra Skåne. Så det glädjes oss extra mycket att kunna visa upp detta projekt för er.

Här har tidigare en annan stylist stylat, men denna gång föll turen på oss. Vi har inte sett den tidigare stylingen och utgick helt ifrån vår egna kunskap och uppfattning. 

Kunden hade sedan tidigare en säng på plats, samt 4 fåtöljer i rött/brunt skinn. Dessa fick sätta prägeln för stylingen och vi arbetade in färgerna till en snygg kombination. Vardagsrummet som var det primära rummet, fick en stor soffdel med hela tre fåtöljer samt en matplats med plats för 6-8 personer.

Stora ytor fylldes på bästa sätt upp. Det gamla sovrummet blev till ett kontor / creative room, medan det andra rummet blev ett stort master bedroom. Vi valde färger i svart, vitt beiget och med rödbruna inslag.

Köket fick ett runt bord och detaljerna gick i jute och trä, såklart knöt vi samman rummen med den ”svarta tråden”. Lampa och bord i detta fall, även i sovrummet fick vi upp en svart lampa som gav oss en sammankoppling.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne / Malmö
Dagar på marknaden: 10 dagar
Försäljningsresultat: + 430 000kr

15332815801345024687

HANTVERKARGATAN 35

words

Ett projekt som fick ett helt annat slutresultat.

När vi först klev in i denna lägenhet, var vi väl inte helt förtjusta i de mörka dörrarna, men när stilen knöts ihop blev det till en riktigt fräck detalj. Det är så roligt att se hur ett projekt blir till och hur tankar ändras efter arbetets gång.

Den stil vi fick in här, knöt samman så fint med lägenhetens karaktär.

Ett lantligt kök som vi tog tillvara på genom att försöka hålla det hela i en liknande stil, inte få in något som var alldeles för modernt eller för kallt. Här gällde det att arbeta med den befintliga stilen.

Två sovrum stylades upp i de färger som sovrummen innehöll, beiget och vitt var grunden men för att bryta lite fick vi in mörkare produkter. Exempel är stolen och kudden i det mindre sovrummet, det bryter mot den ljusa bilden och ger oss en dimensions känsla.

Vardagsrummet blev även en favorit då vi använde ett nytt snyggt träbord ifrån Soluppgången. Detta bord har varit en favorit hos många kunder och det var roligt att äntligen få med det på en styling, där det dessutom vissas upp på ett väldigt rättvist sätt, tonerna och stilen kändes så rätt.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Hemverket 
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

drottninggatan-71_uN08wS

DROTTNINGGATAN 71

words

En bostad i de helt nybyggda lägenheterna på Drottninggatan har vi gjort vår första styling.

Drottninggatan i sig är en adress vi ofta återkommer till, denna vecka avslutade vi faktiskt två projekt nästan dörr i dörr. Perfekt när man kan springa mellan stylingar och samtidigt arbeta med två helt olika stilar, det kallar vi lyx.

I detta projekt arbetade vi mycket med Globen Lightnings produkter, vi klickade hem hela 5 lampor för att sätta stilen i denna 2:a. Det blev en väldigt modern styling, med all rätt, bostaden är som sagt helt nybyggd och krävde något fräscht och nytt!

Sovrummet blev riktigt mysigt när vi bäddade upp med serien ifrån DAY HOME, det blev ett överkast i grått som satte stilen samt kuddar i vitt som knöt samman med det silvriga mönstret i dessa. Vi arbetade med tavlor högt på väggarna och detta gav en öppen känsla i ett annars mindre sovrum.

I köket dukade vi upp med snyggt porslin ifrån Soluppgången, en bra men enkel dukning kan lyfta ett helt kök om ni frågar oss. Vardagsrummet med svarta möbler bröt snyggt mot det vita köksbordet. Allt knöts samman genom de färgval vi gjorde, svart och vitt gav den moderna känslan samt stora tavlor och växtlighet satte den slutgiltiga finishen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

IMG_1703

DROTTNINGGATAN 67

words

En riktigt mysig lägenhet var veckans andra projekt, också detta på Drottninggatan. 

Här gick lägenheten i en helt annan stil och vi valde därför att tillsätta en mer ombonad känsla. Detta gjorde vi genom de färger vi valde, beigea toner med en mörkare nyans samt trä var våra ledord. I denna lägenhet som enbart är en 1:a var det extra viktigt för oss att vissa på den plats som faktiskt finns.

Matbordet med bambustolar fick sin plats och anknöt till köket, samtidigt som soffan hade sin centrala del i rummet. I sovalkoven tog vi faktiskt in en större säng än beräknat. Det är positivt att visa på platsen som finns, även om det är litet. För att få sovalkoven att knyta samman med de andra delarna utav rummet placerade vi här en vik-vägg i bambu. Denna fälldes ut och skapade på en så sätt en huvudgavel. WOW så fräckt det blev.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

Optimized by JPEGmini 3.14.12.71901706 0x609f2ed3

FÖRENINGSGATAN 32

words

Ett nytt projekt i samma bostad som tidigare, men denna gång har vi stylat en 3:a.

Roligt att vi får fortsatt förtroenden i denna bostad, även när det som nu kommer ett något större projekt. 

I denna lägenhet finns det två större sovrum, ett utav dessa gjorde vi till ett ungdomsrum/gästrum. Enkelt för köpare att bilda sig en uppfattning om storlek när man placerar möblerna på ett lite enklare sätt.

Det andra sovrummet var något större och vi fyllde ut det med en häftig stor korg samt en klädställning, i och med att balkongen är precis utanför ville vi hålla det öppet för att ge en fräsch känsla – något vi tycker att fotografen fångat bra på bild.

Vardagsrummet samt matplatsen knöts samman med inslag utav trä, annars höll vi oss till det ljusa tonerna och gjorde en fräck twist genom att få in moderna mörka tavlor. Högra växter bidrog till en moderna känsla och hela lägenheten kändes rymlig och öppen.

Prislappar sattes på alla produkter för att underlätta försäljningen utav inredningen i lägenheterna.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

Optimized by JPEGmini 3.14.12.71901706 0x826fc411

FÖRENINGSGATAN 32

words

Detta projekt har vi sedan tidigare talat mycket om i våra sociala kanaler, nu finns även denna ute på nätet.

Vi stylade upp tre 1:or på Tågaborg/Stattena åt Valvet Mäklarfirma. I samband med stylingen valde vi att ta en annan utväg än den vanliga och vi skapade ett helt nytt koncept där kunden kunde köpa all inredning i alla tre lägenheter. En perfekt helhetslösning om ni frågar oss. Många som söker en 1:a flyttar ut för första gången och gillar man stilen vi valt att sälja in så är det en perfekt helhetslösning.

Så roligt att få arbeta på ett nytt sätt, och vi ser absolut en framtid i detta.

Vi stylade som sagt tre olika lägenheter och här visar vi nu stolt upp den ”guldiga” som den kallats. De andra två är nu sålda, samt några utav dem som vi inte stylade.

Detta är den mindre ettan och i denna lägenhet är det vit och guld som florerar. Viktigt att hålla det ljust i mindre lägenheter och sedan tillsätta en rolig nyans – i detta fallet guld!

I det mindre köket använde vi oss utav ett runt bord och två stolar i trä i det öppna vardagsrummet/allrummet använde vi oss utav en säng som även kan agera soffa, samt två större fåtöljer för att ge känslan utav plats.

Prislappar sattes på alla produkter för att underlätta försäljningen utav inredningen i lägenheterna.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

CBILD4PMQBTFK9NLGN3A8

ANNELUNDSVÄGEN 34

words

I ett lantligt hus ute i Allerum, stylade vi i förra veckan upp en helt hus med 3 sovrum, 2 vardagsrum samt 2 walk-in closets. Med andra ord, ett stort hus. 

Men också en väldigt roligt projekt, huset ligger lantligt beläget med hästgårdar, hundgårdar och mycket öppen natur. Ett härligt ställe där våra val enkelt föll på att plocka in omgivningen i inredningen. Dvs, plocka in trä i detta annars ljusa och moderna hus.

Det blev en fullträff att få in dessa färger och det knöt ihop så fint med omgivningen. Ifrån köket anslöt ett större rum, i ena delen utav rummet vid fönstren sattes ett enklare bord med två stolar – perfekta platsen för en enkel frukost eller en kaffe. Vidare löpte rummet ut i ett större allrum och här placerades ett större matbord med plats för upp emot 8 personer. Mellan matplats och vardagsrum fanns ytterligare en öppen yta och här valde vi att sätta en bokhylla samt en härlig howard-fåtölj med fotpall, en riktig myshörna.

På överplan fanns två sovrum, ett blev till ungdomsrum med en enklare skrivbords del samt det andra rummet blev till ett barnrum. I mitten fanns det andra vardagsrummet och här fick vi upp en ordentlig soffa för att visa på rummet storlek, ifrån detta rum har man även ingång till ett rymligt förvaringsrum som vi valt att styla upp till walk-in closet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

bruksgatan-7b_fmumja

BRUKSGATAN 7B

words

Ett projekt mitt i City, på Bruksgatan.

Här fick vi in ett uppdrag ifrån Mohv Helsingborg. Kunden som i detta fall inte bodde i bostaden anlitade oss för en helstyling, det målades upp och fräshades till innan vi gick igång med vårt arbete.

Till en början hade vi en tanke om att få in matplats i vardagsrummet och på så sätt göra det till ett allrum. Men vid närmare eftertanke gillade vi mer tanken av att ha ett pampigt vardagsrum, så det blev vårt val. Vi valde att hålla det i den mer moderna stilen då kaklet och färgvalen gav oss den känslan.

Sedan tillsattes ett härligt högt olivträd i ena hörnet för att arbeta in lite växtlighet. Samt i det ena fönstret fick vi även in en grön fiol-fikus, växtligheten behövs och gör mycket – speciellt när man väljer dessa färger. Sovrummet fick en enkel touch och garderoben stylades upp med allt ifrån en härlig matta till plagg och skor.

Sedan kommer vi till det lite mindre rummet som ligger i anslutning till sovrummet, detta gjorde vi till ett mindre barnrum, så mysig känsla och visst går det att bo såhär något år med en liten. Till den som inte har barn går det givetvis att använda som kontor. Men vi valde faktiskt att placera ett litet skrivbord i vardagsrummet med utsikt mot Bruksgatan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mohv Helsingborg
Dagar på marknaden: 2 veckor
Försäljningsresultat: 1.749.000:-

FÖRE/EFTER: