mdiynnwwmdawndcxotu4mnw5ng..

VILDROSGATAN 50

words

Nybyggnadsprojekt där vi stylade upp ett utav husen i huslängan.

Ett tre våningar högt hem. Översta rummet blev väldigt öppet genom att man har uteplats på vardera sida. Härligt att få in ljus och vi valde att göra detta rum till ett allrum, lite kontor samt ett ställe där man kan andas ut och ta det lugnt.

Såklart planerade vi så att det även fanns ett vardagsrum på nedre våningen. Här fick vi in en större soffa och två stolar, härligt att kunna sitta anslutande till köket. Matplatsen ligger i andra sidan rummet och här fick man plats med ett stort matbord för 6 stycken. Viktigt för oss att visa kunden hur många man faktiskt får plats.

På andra planet finns det plats för 3 sovrum, alla dessa utnyttjades på rätt sätt. Det största rummet blev Masterbedroom med liten del för klädstång och möjlighet till garderob för den som vill. De andra två rummen ligger på motsatt sida och vi gjorde här två barnrum. Ett för den lite mindre och ett inriktat på den något äldre.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fast 
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

IMG_1715

HÄLSOVÄGEN 5

words

Ett roligt projekt med många nya produkter som kommit till användning. Både ifrån Soluppgången men även lite nyinköpta möbler.

En magisk lägenhet om ni frågar oss, säljaren har lagt ner tid på materialval samt färger och det stärker verkligen lägenhetens identitet. Härliga färger på väggarna som fick oss att vilja arbeta in desamma toner.

I sovrummet fick vi in mörka kuddar i harmoniska nyanser som knöt sig så fint med färgen på väggarna. Man kan säga att vi jobbade oss utifrån väggens färg i alla rum. Barnrummet blev i rosa/lila nyanser samt en del ljusa ting som gjorde rummet lite extra kul.

Ett enklare kontor som också går att använda som sovrum, i ljusa nyanser och med ett svart kontorsbord blev det är fin blandning utav lite enklare färger. Det behövs att något rum är i ljusare färgerna när man väljer de lite mörkare kulörerna i vissa rum. I kontor samt kök/vardagsrum var det genomgående vitt, och det utnyttjade vi på sitt sätt. Öppna ytor och inte för mycket färg, utan vi lät det vara stilrent men en ny fin ullmatta.  

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fast 
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4OGBJLLCOR551GST

KOPPARMÖLLEGATAN 11c

words

En stor lägenhet i ett 50+ boende uppe på Kopparmölleplatsen.

Vi tänker alltid noga igenom vad det är för potentiella köpare och spekulanter på de olika lägenheter som vi stylar, detta för att kunna matcha kundens förväntningar så bra som möjligt. Just i detta fallet var vi överens om att antingen stylade vi extrarummet som ett möjligt kontor, eller så använde vi rummet som ett extra vardagsrum/gästrum.

I och med att vardagsrummet i sig var så rymligt som det var beslöt vi oss för att ha kontorsdelen där. Vi var noga med att få det att se hemtrevligt ute, nu när det skulle knytas ihop med soffan och resterande delar.

Då blev automatiskt det sista rummet till ett ”gästrum/vardagsrum”, här ville vi att man skulle få plats att sova över, men även att det skulle finnas möjlighet att ha detta som ett enklare tv-rum. Vi skapade ett bra och användbart rum som jag tror många 50+ kan ha användning för.

Sovrummet samt vardagsrummet gick i grått, men knöts ihop med fina textilier i ljusare toner, och som alltid arbetade vi in mycket växtlighet för att göra det mer hemtrevligt. Köket fick ett häftigt runt bord som gjorde sig riktigt bra i detta annars fyrkantiga kök.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

IMG_7340

KULLAGATAN 58

words

Ett roligt projekt på en lite mindre lägenhet mitt på Kullagatan. Här hade vi en större hall att arbeta med, men ett desto mindre kök.

Våra tankar gick mot att arbeta in en matplats i allrummet, därför stylade vi endast köket med ett enklare runt bord. Sedan skapade vi en yta för lite större middagar, här kan man iallafall klämma in 6 stycken om det skulle behövas. I detta rum var det annars givet att vardagsrummet skulle vara, och såklart fick vi även plats med detta.
Soffan samt en snygg pall, skapade ytan för umgängesplatsen i denna lägenhet.

Sovrummet fick en dubbelsäng, det kände vi vara viktigt att visa köparen. Samt en lösning om man inte i alltid vill ha ett nattduksbord. Vi hängde upp en lampa på en stege och placerade den bredvid sängen istället för ett nattduksbord. Snygg detalj som också den gjorde en del utav rummet.

Den något större hallen fick en bra yta för förvaring, en spegel hängdes upp och man fick en bra känsla för förvaringsmöjligheter i detta rum, även om det ”bara är en hall”.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden: 10 dagar
Försäljningsresultat:

_MG_7125

DROTTNINGGATAN 60

words

En lägenhet med hög takhöjd och belägen mitt i stan.

Bra planlösning och många stora ytor att utnyttja, vilket vi såklart gjorde till det yttersta. Två matbord fick vi in, ett i köket och ett större matbord i allrummet. Där vi även knöt ihop det med soffor och fåtölj i samma stil. Rummen var tapetserade och gick i beiga toner, vi arbetade in dessa i möblerna och valde kulörer på våra produkter efter tapeterna i detta fall, det blev snyggt och dem kan fram på sitt rätta sätt.

Vi hade två sovrum, ett lite mindre men med en fin utgång till balkongen på innergården. Vi satt upp ett draperi om var gjort i makramé, det passade perfekt in. I det större sovrummet valde vi att sätta sängen mot de stora fönsterpartierna, för att få in ljuset på rätt sätt men även för det gav en välkomnande känsla när man klev in i rummet. Nyheter ifrån Soluppgången fick dekorera detta rum lite extra, det fina frukostbordet i sängen blev verkligen pricken över i:et här.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4N33HL03N61N1D17

DROTTNINGGATAN 65

words

Wow till denna lägenhet på Drottninggatan här i Helsingborg.

Vilket ljusinsläpp och dessutom vilken utsikt denna lägenhet besitter.

Här valde vi såklart att arbeta med moderna möbler och att inte överstyla, varje produkt ska få prata för sig och det blev slutligen ett väldigt bra resultat. Färgvalen föll i guld, och vad är inte snyggare till guld är lite gröna nyanser? Vi hittade en riktigt fräck matta när vi letade produkter till en annan styling, vi återvände några dagar senare och la händerna på den. Vilket visade sig vara helt rätt för denna lägenhet!

I mattan går det nyanser i både gult, orange och grönt. Botten är vit och det krävs om man ska binda ihop hela stylingen. Två sovrum och vi valde att behålla ett som just sovrum men att göra det andra till ett rymligt kontor. Kul idé och perfekt för den som vill arbeta i hemmet.

Köket pratade vi mycket idéer fram och tillbaka. Slutligen fick vi in ett riktigt coolt smalt bord ifrån DAY Home, perfekt för en enkel frukost och såklart står det stora matbordet i allrummet med den magiska utsikten och här spender man väl mest tid. Matplatsen har bra utsikt både ut mot sundet och även mot vardagsrums delen. Det känns skönt att rummet är så öppet och för att knyta ihop dessa två platsen så valde vi en grön dagbädd framför de stora fönstren.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 47
Försäljningsresultat:

 

mdiynnwwmdawndqxnda5nxw5ng..

SOMMARGATAN 8

words

Ett hus som är ett utav våra senaste projekt.

Med många rum och stora ytor stylades detta hus upp med en snygg blandning utav svarta och vita möbler. Coola detaljer och ett helt nytt kök i grått. Alltid viktigt att styla upp med extra mycket grönt och såklart textilier när man arbetar med dessa färger.

Här valde vi att arbeta med tre sovrum, ett barnrum som fick beiga textilier. Det något större barnrummet gick i stil med resten utav hemmets interiör, vi satte in ett skrivbord för att vissa den extra plats som fanns.

Köket som gick i grått harmonierade fint med lite gröna toner som vi valde att plocka in. I from utav frukt och textilier gav det rummet en varmare känsla. Såklart fokuserade vi på att få in en matplats i det större rummet och därför valde vi ett enklare runt bord i köket. Vardagsrummet blev mer som ett allrum, en mysig hörna med soffa och fåtölj samt stor plats för många matgäster runt bordet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden: budgivning pågår
Försäljningsresultat:

_MG_3322

FRÖSÖGATAN 3B

words

Styling ute i Rydebäck som såldes rekordsnabbt utav Magnussons.

Härligt ljusinsläpp i ett stort vardagsrum som knyter samman med köket, där vi placerat ett runt bord tillsammans med bruna läder stolar. Kul kombination,  de bruna tonerna i kök och matstolar binder samman med resterande delar utav vardagsrummet.

Såklart följer färgerna genomgående i lägenheten för att skapa en komplett känsla. Sovrummet går i enkla toner men fick väldigt häftiga tavlor med en mörkare bakgrund. Vi experimenterade med lite gulnade ormbunksblad och satt dem i tavlorna ovanför sängen. Kul tips som är enkelt att variera.

I den stora hallen valde vi att göra plats för en arbetshörna, här får man plats att både hänga av sig men också en hörna som kan ge lugn och ro.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden: 1 dag
Försäljningsresultat: utgångspris

 

7935209

DECAUVILLEGATAN 22

words

Ett stort hus vi stylat ute på Miatorp.

Här har vi stora ytor huset igenom, köket är öppet mot vardagsrummet som i sin tur har en ingång mot de vi valde att göra till matsal. Ett stort bord fyllde fint upp och här får man lätt plats under en härlig middag. Vardagsrummet knöts samman med stolar i samma nyans som soffan och såklart en del dekoration i form utav snygga tavlor och inredningsdetaljer ifrån Soluppgången.

Vi hade tre sovrum att arbeta med, två blev för de lite yngre och det första rummet på ovanvåningen blev ett master bedroom. Mysig känsla då vi valde att arbeta med snedtaket och försöka få in en ombonad känsla. Här blev det till största del plats för sängen, och vi valde istället att jobba med mer produkter i det andra två rummen. Så som skrivbord, lekhörna och plats för kompisar och umgänge.

Såklart ville vi också hålla en genomgående känsla i huset, där föll valet på naturliga färger, så som beiget och grått.. Snygg kombo som går hem när man vill ha en ombonad känsla i ett stort ljust hus.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Jenni Nyström 
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

bogseraregatan-2_aM3Rim

BOGSERAREGATAN 2

words

En så mysig lägenhet på nedre plan i norra hamnen.

Stylades upp med enklare färgskala och glänste lite extra med silvriga detaljer. Sovrummet fick svarta detaljer på väggarna vilket verkligen gjorde något i hela rummet.

Vardagsrum samt kök, försökte vi knyta ihop rent färgmässigt. Vitt bord möte en grå soffa och vi valde faktiskt våra färger utifrån det..  En fåtölj fyllde upp vägen ifrån hallen och knöt samman med soffan i allrummet.  Snyggt och enkelt.

Snygga detaljbilder på denna styling och det är så kul att se alla produkter ifrån Soluppgången som vi ständigt arbetar med för att förnya varje styling.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: