23856538

GLASBLÅSAREGATAN 23 A

words

Helstyling utav ett nybyggt radhus utanför Helsingborg.

Kunden har byggt upp 7 stycken radhus i ett trevligt område i Hyllinge. Här fick vi möjligheten att styla ett helt nytt hem, jag måste säga att dessa projekt är alltid lite speciella – när något är helt nytt.

Vi valde genomgående modern stil i detta hus. Svart möter grått mot kundens vita väggar, de beigea tonerna mjukar upp och en del växtlighet hjälper till. Vardagsrummet knyter ihop med matplatsen genom mattorna och lamporna. Ovanvåningen stylades till två barnrum samt ett master bedroom. Det mindre barnrummet fick mörkgrå textilier och till de något äldre barnrummet gick färgerna i trä, beiget och rosa.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån 
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

_MG_2749

LEJDAREVÄGEN 24

words

Ett projekt i ett vackert hus vid havet i Hittarp.

Nedre plan stylades upp med enkla ljusa nyanser samt små glimtar utav mörkrött, en bra färg som harmonierar med både vitt och beiget. Perfekt i detta projekt! Vi valde att få in denna kombination i vardagsrummet på nedre plan. Köket fick ett enkelt runt bord och matsalen stylades istället upp med ett rymligt bord för större middagar.

På ovanvåningen fann vi ett stort vardagsrum som vi valde att förvandla till ett nytt härligt Master bedroom. Vilket resultat! Med egen garderob i ena delen utav rummet, samt en stor yta till skrivbord/kontor i andra delen placerades sängen så att man kan vakna upp med havsutsikt..

En idé som enligt oss sålde in den delen utav huset på ett helt nytt sätt. Men det är också vad vi gör, visar huset ifrån sin bästa sida och i detta fall är dem orden så sanna.. Härligt att se resultatet på detta hus.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

stampgatan-7_bztr7f

STAMPGATAN 7

words

Uppe på Stattena i Helsingborg hittar vi denna 3:a som stylats utav oss.

Med enkel planlösning samt bra ljusinsläpp gick våra tankar i vitt först och främst. Väggarna var redan vitmålade och vi ville bara arbeta med att få in härliga detaljer i andra färgskalor.

Soffan och soffbordet sattes därför in i vitt, men istället kom en stor härlig växt i mitten utav bordet och satte sin egna prägel på vardagsrummet. I detta rum fanns det även plats till ett skrivbord då bakre väggen vart sne. Även en anledning till att vi valde att placera soffan lite mer centrerat i rummet.

Mitt emot soffan finns det dubbeldörrar mot matsalen, där inne placerade vi ett stort matbord där man lätt får plats till en middag för 8 stycken. Sovrummet i sin tur fick detaljer i svart men blev ändå mjukt när vi lättade upp med en naturlig färgskala.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mohv Helsingborg
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4MKD47AJICRD82GM

ERIK DAHLBERGS GATA 7B

words

Med sina ynka 44 kvm stylade vi upp denna 2 rumare till ett perfekt hem för nästa köpare.

Uppe på Tågaborg i Helsingborg hittar vi denna lilla men något unika lägenhet. Nämligen den enda i detta hus som har varit en 1,5 men numera säljs som en 2 rok. Kul uppdrag där matplatsen fick samsas med vardagsrummet. Vi stylade för att få ut en optimal planlösning där man får plats med det hela, dvs matplats, skrivbord och vardagsrum. En enkel lösning och med bänken bakom soffan får ännu fler plats om så behövs..

Sovrummet bröts med en svart spegel samt mörkare tavlor och textilier. Dörren till balkongen lät vi vara öppen för att få lite mer rymd i rummet. Vilken härlig balkong förresten, vi klädde väggen med murgröna och tillsatte en härlig pläd i ljusgrått.

Pricken över i:et..

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

_MG_2354

KUNGSGATAN 10

words

Härlig helstyling där vi erbjudit kunden hela paketet.

Vi arbetar med ett brett kontaktnät och det är alltid viktigt för oss att kunna erbjuda kunden delar utanför stylingen för att uppnå bästa resultat. Precis så var det i detta fall, kunden äger sedan tidigare två lägenheter och denna stod tom vid vårt första möte, och det hade även tiden gjort.. Svart och vita tapeter i ett för oss och även kunden rörigt mönster som inte talade för lägenhetens bästa.

Om denna lägenhet skulle komma till sitt rätta jag, fick det bli en ommålning. Vi erbjöd ett paket där vi stod för alla både inför och efter målning. Som alltid blev resultatet en ljusare och fräschare lägenhet.. Precis vad som behövdes!

Efter målning var det vår tur att gå igång med den lite mer kreativa sidan. I och med att lägenheten nu fått ett nytt utseende ville vi gå mot det lite mer moderna hållet, enkla gråa toner samt en del silver för att få in en fräsch känsla i alla rum.

Sovrummen bäddades i vita textilier och gardiner sattes upp, matplatsen placerades avlångt i köket för att skapa mer yta. Samt vardagsrummet fick två delar, en läshörna och en soffhörna. Vid sofforna arbetade vi med stora tavlor för att hålla det stilrent.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.
Målning utfört av: Måleritema i Skåne

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden: 1h (ja du läste rätt, en timme!)
Försäljningsresultat: 3,6 m

sadesvagen-108_OlrtFA

SÄDESVÄGEN 108

words

Här har vi ett radhus i Höganäs där vi gjorde en helstyling för Länsfast Helsingborg.

Ett hus som stått till uthyrning och vid första anblick förstod vi att detta hem krävde lite extra kärlek, vi föreslog lite målning och ett par andra åtgärden. När det var dags för styling möttes vi utav ett uppfräschat hus, som både genomgått målning och andra förbättringar.

Stylingen innefattade två sovrum på ovanvåningen och ett badrum. Det stor sovrummet fick in beiga toner som bröt väldigt bra emot dem mörka fönsterkarmarna. Vi blandade in lite mörka detaljer för att kryat ihop rummet med fönstren.

Nedervåningen hade öppen planlösning ifrån kök till vardagsrum. Så här ville vi arbeta med samma färger och valde då svart, beige och lite gula toner. Det krävs inte mycket färg för att sätta samman tre rum, men det gör så mycket när man ser slutresultatet.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden: 14
Försäljningsresultat:

CBILD4MB4CGA4EH970AE7

DROTTNINGGATAN 162

words

En helt nyrenoverad sekelskifteslägenhet på Norr med härligt ljusinsläpp.

Är det inte helt underbart när man hamnar i en lägenhet likt denna? Det tycker vi. Idéerna går på högvarv och vi vill starta direkt.

Ett härligt kök där vi inte ville ”över fylla”, utan vi gillade rymden i rummet och valde därför bara ett enkelt sidebord + en unik pall. Resterande fyllde vi ut med dekorativa ting såsom örter, växter och ljusstakar i genomgående stil. Matplatsen däremot fick höga snittblommor och tallrikarna stod redo att dukas ut. För att hålla rummet öppet valde vi att använda oss utav en bänk istället för 6 stolar. Ryggarna på stolarna placerades mot fönstret och bänken mot ingången, så att man verkligen kunde få en helhetsbild utav rummet när man först gick in i hallen.

Vardagsrummet fick chansen att inviga våra nya soffor, som gjorde sig helt rätt på denna styling. Med extra långa gardiner fick vi rummet att kännas mysigt och inte för kalt. Tavlorna och växterna hjälpte såklart också till.

Sovrummet är faktiskt min personliga favorit, det kändes så harmoniskt helt enkelt. Det är ett utav de mindre rummet men det stör verkligen inte, härliga material och långa gardiner i linne var helt rätt här. Enklare tavlor och en hög lampa i glas blev här pricken över i:et.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden: 14
Försäljningsresultat:

CBILD4M5CP9LD0L6J4S81

STRANDNÄSVÄGEN 14

words

Efter en grym försäljning utav grannhuset tog vi oss an nästa hus i denna rashus länga. Vi beslutade oss för att behålla samma stil och känsla som i vårt förra projekt här ute. Men såklart tillkom lite och vi flyttade och använde oss mycket utav den nya planlösningen. Trots att det är ett radhus så skiljer dem sig en del. Här fanns ett allrum på andra våningen och dessutom ett mindre sovrum än i det förra huset.

Matplatsen fick lite mer färg och touch med duk och snittblommor. Vid soffan tillkom två nya fåtöljer i vitt, det blev riktigt fräck brytning mellan de två sittplatserna. I köket valde vi att ta in lite mer växtlighet och vi hängde även en ampel i taket istället för en lampa. Det kändes något enklare men fortfarande lika fräscht. Som sagt la vi lite mer krut vid den stora matplatsen och därför ville vi hålla detta lite enklare. Sovrummen tyckte vi var så neutrala och behagliga att dem ville vi inte ändra så mycket i.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

4M42QVC3URGAKP56

RINGSTORPSVÄGEN 49B

words

Ett radhus som byggts upp ifrån ingenstans, helt plötsligt stod det bara där på Ringstorp och vi blev tillfrågade om vi ville styla detta hus ifrån grunden. Såklart ville vi det! Ett roligt projekt när allt är helt nytt.

Nedervåningen innefattar ”umgängesrum” som vi väljer att kalla det. Ett stort vardagsrum med stora glaspartier mot uteplatsen och ett rymligt kök i andra delen utav huset. Här ville vi skapa plats för att umgås, i köket placerade vi ett runt bord där man kan få plats med upp till 6 stolar. Vardagsrummet fick en häftig fåtölj samt en grå soffa och fortfarande fanns det plats till mycket mer.

Ovanvåningen innehöll 3 möjligheter till sovrum, ett utav dessa gjorde vi om till kontor och de andra två fick bli sovrum, ett större ”masterbedroom” och ett lite mindre barnrum. Stora sovrummet hade mycket bra garderobsmöjlighet och vi valde att placera sängen mot fönstret för att få in det härliga ljuset. En stor poster placerades sedan på den ena väggen och motsatt vägg hade garderober. Ett sovrum ska kännas lätt och behagligt och det la vi mycket vikt i. Det lilla allrummet som delar vuxendel från barndel fick en trevlig soffa där man bara kan slappna av.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Joakim Bjelm
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4LRK65SVORD5CR4G

STRANDNÄSVÄGEN 14

words

En skånelänga med tre unika fastigheter.

Här fick vi möjligheten att styla en utav dessa tre fastigheter. Varje bostad var unik på dess vis, men tillslut föll valet på den sista. En öppen yta mellan kök och allrum gjorde valet lite enklare, dessutom hade denna fastighet ett större sovrum.

Bostaden ligger i Glumslöv en bit ut på landet. Valet var ganska självklart här: ”vi kommer köra en lantlig stil.” Bänkar blandades in med fällar, kryddor samlades i en stor samling på bordet. I sovrummet ovanpå använde vi en gammal låda som nattduksbord. Allt för att skapa en lantlig och lugn känsla.

Utomhus placerades en cykel med en stor bukett blommor, väldigt välkomnande!

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden: 2 veckor
Försäljningsresultat: