mdiynnwwmdawndcxotu4mnw5ng..

VILDROSGATAN 50

words

Nybyggnadsprojekt där vi stylade upp ett utav husen i huslängan.

Ett tre våningar högt hem. Översta rummet blev väldigt öppet genom att man har uteplats på vardera sida. Härligt att få in ljus och vi valde att göra detta rum till ett allrum, lite kontor samt ett ställe där man kan andas ut och ta det lugnt.

Såklart planerade vi så att det även fanns ett vardagsrum på nedre våningen. Här fick vi in en större soffa och två stolar, härligt att kunna sitta anslutande till köket. Matplatsen ligger i andra sidan rummet och här fick man plats med ett stort matbord för 6 stycken. Viktigt för oss att visa kunden hur många man faktiskt får plats.

På andra planet finns det plats för 3 sovrum, alla dessa utnyttjades på rätt sätt. Det största rummet blev Masterbedroom med liten del för klädstång och möjlighet till garderob för den som vill. De andra två rummen ligger på motsatt sida och vi gjorde här två barnrum. Ett för den lite mindre och ett inriktat på den något äldre.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fast 
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

IMG_1715

HÄLSOVÄGEN 5

words

Ett roligt projekt med många nya produkter som kommit till användning. Både ifrån Soluppgången men även lite nyinköpta möbler.

En magisk lägenhet om ni frågar oss, säljaren har lagt ner tid på materialval samt färger och det stärker verkligen lägenhetens identitet. Härliga färger på väggarna som fick oss att vilja arbeta in desamma toner.

I sovrummet fick vi in mörka kuddar i harmoniska nyanser som knöt sig så fint med färgen på väggarna. Man kan säga att vi jobbade oss utifrån väggens färg i alla rum. Barnrummet blev i rosa/lila nyanser samt en del ljusa ting som gjorde rummet lite extra kul.

Ett enklare kontor som också går att använda som sovrum, i ljusa nyanser och med ett svart kontorsbord blev det är fin blandning utav lite enklare färger. Det behövs att något rum är i ljusare färgerna när man väljer de lite mörkare kulörerna i vissa rum. I kontor samt kök/vardagsrum var det genomgående vitt, och det utnyttjade vi på sitt sätt. Öppna ytor och inte för mycket färg, utan vi lät det vara stilrent men en ny fin ullmatta.  

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fast 
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4OGBJLLCOR551GST

KOPPARMÖLLEGATAN 11c

words

En stor lägenhet i ett 50+ boende uppe på Kopparmölleplatsen.

Vi tänker alltid noga igenom vad det är för potentiella köpare och spekulanter på de olika lägenheter som vi stylar, detta för att kunna matcha kundens förväntningar så bra som möjligt. Just i detta fallet var vi överens om att antingen stylade vi extrarummet som ett möjligt kontor, eller så använde vi rummet som ett extra vardagsrum/gästrum.

I och med att vardagsrummet i sig var så rymligt som det var beslöt vi oss för att ha kontorsdelen där. Vi var noga med att få det att se hemtrevligt ute, nu när det skulle knytas ihop med soffan och resterande delar.

Då blev automatiskt det sista rummet till ett ”gästrum/vardagsrum”, här ville vi att man skulle få plats att sova över, men även att det skulle finnas möjlighet att ha detta som ett enklare tv-rum. Vi skapade ett bra och användbart rum som jag tror många 50+ kan ha användning för.

Sovrummet samt vardagsrummet gick i grått, men knöts ihop med fina textilier i ljusare toner, och som alltid arbetade vi in mycket växtlighet för att göra det mer hemtrevligt. Köket fick ett häftigt runt bord som gjorde sig riktigt bra i detta annars fyrkantiga kök.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

IMG_7340

KULLAGATAN 58

words

Ett roligt projekt på en lite mindre lägenhet mitt på Kullagatan. Här hade vi en större hall att arbeta med, men ett desto mindre kök.

Våra tankar gick mot att arbeta in en matplats i allrummet, därför stylade vi endast köket med ett enklare runt bord. Sedan skapade vi en yta för lite större middagar, här kan man iallafall klämma in 6 stycken om det skulle behövas. I detta rum var det annars givet att vardagsrummet skulle vara, och såklart fick vi även plats med detta.
Soffan samt en snygg pall, skapade ytan för umgängesplatsen i denna lägenhet.

Sovrummet fick en dubbelsäng, det kände vi vara viktigt att visa köparen. Samt en lösning om man inte i alltid vill ha ett nattduksbord. Vi hängde upp en lampa på en stege och placerade den bredvid sängen istället för ett nattduksbord. Snygg detalj som också den gjorde en del utav rummet.

Den något större hallen fick en bra yta för förvaring, en spegel hängdes upp och man fick en bra känsla för förvaringsmöjligheter i detta rum, även om det ”bara är en hall”.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden: 10 dagar
Försäljningsresultat:

_MG_7125

DROTTNINGGATAN 60

words

En lägenhet med hög takhöjd och belägen mitt i stan.

Bra planlösning och många stora ytor att utnyttja, vilket vi såklart gjorde till det yttersta. Två matbord fick vi in, ett i köket och ett större matbord i allrummet. Där vi även knöt ihop det med soffor och fåtölj i samma stil. Rummen var tapetserade och gick i beiga toner, vi arbetade in dessa i möblerna och valde kulörer på våra produkter efter tapeterna i detta fall, det blev snyggt och dem kan fram på sitt rätta sätt.

Vi hade två sovrum, ett lite mindre men med en fin utgång till balkongen på innergården. Vi satt upp ett draperi om var gjort i makramé, det passade perfekt in. I det större sovrummet valde vi att sätta sängen mot de stora fönsterpartierna, för att få in ljuset på rätt sätt men även för det gav en välkomnande känsla när man klev in i rummet. Nyheter ifrån Soluppgången fick dekorera detta rum lite extra, det fina frukostbordet i sängen blev verkligen pricken över i:et här.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4OAJR6B9HEE53UTN

HELSINGÖRSGATAN 1

words

En halvstyling gjort för Valvet och faktiskt årets första styling! Kändes skönt att börja med denna trevliga lägenhet som ligger Helsingborg med perfekt avstånd till sundet.

Säljaren hade redan en del produkter så vi gjorde endast en halvstyling här. Grunden var i enkla färger och så ville vi hålla det i samma stil. Många nya produkter ifrån Soluppgången fick bli pricken över i:et här, tex vasen på vardagsrums bordet. Samt lampfötter i nya modeller, så kul att jobba in dessa produkter i denna styling!

Sovrummet gick i gråa men varma toner, vi jobbade in detaljer i svart och det knöts ihop väldigt bra. Vitt, grått och svart skapar oftast en ren och öppen känsla, och det tycker jag att vi lyckades få fram väldigt bra i detta rum.

Köket fick verkligen en härlig känsla, det runda bordet samt de olika och unika stolarna som står på komattan gjorde sig helt rätt här. En yvig växt tittar fram på några utav bilderna och den gav grönska till hela rummet kändes det som. Kul blandning när det är mycket svart och vitt som sedan möts med grönska.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik
Dagar på marknaden: 7 dagar
Försäljningsresultat:

före bilder:

CBILD4O9BPGRAO0QVPOS6

DROTTNINGGATAN 53

words

Ni som följer oss här inne kontinuerligt känner kanske igen denna halvstyling sedan tidigare. I detta projekt för 3etage fick vi i uppdrag att förnya stylingen men fortfarande arbeta med de produkter som redan fanns på plats.

Kul att se hur de saker vi satt dit kan förändra och förnya.

I köket flyttade vi mest runt på detaljerna. Helheten i detta rum var densamma och det var den tvungen att vara då matplats inte går att flytta på. Så vi arbetade runt detta och förnyade med lite produkter samt ändrade om. På vissa ställen blev det ett mer ”rent” intryck samtidigt som det på andra ställen hände lite mer, bara positivt!

Den största skillnaden tycker jag blev i vardagsrummet, här hade vi sedan tidigare arbetat med en tavelvägg. Den valde vi att behålla, men samtidigt ville vi jobba in tv och tv-bänk i detta. Så vi flyttade runt på tavlorna för att skapa plats för tv’n och det hela sammanstrålade väldigt bra. Soffan vändes eftersom att tv’n flyttades, vi fyllde upp hörn med både en stor lanterna samt en stol. Matplatsen som nästan går ihop med vardagsrummet blev lite uppiffat genom att vi adderade nya produkter till bordet, samt att vi fick inte lite mer grönska.

En enklare förändring gjordes också i sovrummet, där plockade vi bort lite mörkare textilier och lät rummet bli något luftigare.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

CBILD4N33HL03N61N1D17

DROTTNINGGATAN 65

words

Wow till denna lägenhet på Drottninggatan här i Helsingborg.

Vilket ljusinsläpp och dessutom vilken utsikt denna lägenhet besitter.

Här valde vi såklart att arbeta med moderna möbler och att inte överstyla, varje produkt ska få prata för sig och det blev slutligen ett väldigt bra resultat. Färgvalen föll i guld, och vad är inte snyggare till guld är lite gröna nyanser? Vi hittade en riktigt fräck matta när vi letade produkter till en annan styling, vi återvände några dagar senare och la händerna på den. Vilket visade sig vara helt rätt för denna lägenhet!

I mattan går det nyanser i både gult, orange och grönt. Botten är vit och det krävs om man ska binda ihop hela stylingen. Två sovrum och vi valde att behålla ett som just sovrum men att göra det andra till ett rymligt kontor. Kul idé och perfekt för den som vill arbeta i hemmet.

Köket pratade vi mycket idéer fram och tillbaka. Slutligen fick vi in ett riktigt coolt smalt bord ifrån DAY Home, perfekt för en enkel frukost och såklart står det stora matbordet i allrummet med den magiska utsikten och här spender man väl mest tid. Matplatsen har bra utsikt både ut mot sundet och även mot vardagsrums delen. Det känns skönt att rummet är så öppet och för att knyta ihop dessa två platsen så valde vi en grön dagbädd framför de stora fönstren.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 47
Försäljningsresultat:

 

SFDED0D930BEAEA4E409DE56F5CF1625F06_x

KALLENBERGSGATAN 11B

words

I Ängelholm är denna nyrenoverade lägenhet belägen.

Snygga granitplattor i köket som ramar in lägenheten till en något modern bostad, kul när kunden arbetat med olika material och vi sedan får hämta upp dessa material genom vår styling. Som ni ser på kundens egna val så går färgerna i enkla toner, grått möter svart och väggarna är vita.

Såklart jobbade vi med dessa val och valde de produkter som fungerar bra tillsammans med helheten i lägenheten. En något mindre soffa för att inte stänga till rummet, kunden hade sedan innan en större familjesoffa i svart och det öppnade upp väldigt mycket när denna mindre modell kom på plats.

Köket matchades med allrummet då delar utav köket hade öppning mot detta rum. Det fanns ett anslutande rum ifrån köket och här valde vi att göra matplats, vilket blev perfekt. Skönt att ha matplatsen avlägsen även om man bor i lägenhet tänkte vi. På dessa ca. 70 kvm fanns det bra med plats över för två sovrum. Ett rum för de yngre där vi satt in ett skrivbord men behöll en något större säng – helt enkelt ett ungdomsrum.

Sovrummet ligger i andra delen utav lägenheten och här blev det en enklare styling i form utav en dubbelsäng och en härlig matta. Garderober var redan inbyggda så vi valde att fokusera på sovrummet i den mån som det ska vara, nämligen bara ett sovrum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Husman Hagberg
Fotograf:
Dagar på marknaden: 20 dagar
Försäljningsresultat: + 250.000 kr

valvet_drottninggatan123_02

DROTTNINGGATAN 123

words

Ett projekt med en helt fantastisk havsutsikt..

När vi först klev innanför dörrarna till denna lägenhet fick vi alla tre känslan utav att vara i en något mera lyxig kryssnings hytt. Utsikten var för det första enbart hav, ifrån både kök och vardagsrum hade man full sunds utsikt vilket var magiskt.

Allt fokus hamnade mot havet, med all rätt. Vi arbetade med detta genom att placera bordet så att alla omkring bordet kunde få ta del utav denna utsikt.

Stativ samt tavlor sattes upp och det gjorde rummet till något helt unikt.

Alla färger samt ljuset som kom in på fotograferingsdagen var så vackert. Den inglasade balkongen fick en riktigt mysig uteplats med plädar och ljuslyktor samt en del växtlighet. Andra sidan utav balkongen fick plats med ett stort matbord som man gärna utnyttjar när sommaren når oss.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 2 veckor
Försäljningsresultat: utgångspris