drottninggatan-71_uN08wS

DROTTNINGGATAN 71

words

En bostad i de helt nybyggda lägenheterna på Drottninggatan har vi gjort vår första styling.

Drottninggatan i sig är en adress vi ofta återkommer till, denna vecka avslutade vi faktiskt två projekt nästan dörr i dörr. Perfekt när man kan springa mellan stylingar och samtidigt arbeta med två helt olika stilar, det kallar vi lyx.

I detta projekt arbetade vi mycket med Globen Lightnings produkter, vi klickade hem hela 5 lampor för att sätta stilen i denna 2:a. Det blev en väldigt modern styling, med all rätt, bostaden är som sagt helt nybyggd och krävde något fräscht och nytt!

Sovrummet blev riktigt mysigt när vi bäddade upp med serien ifrån DAY HOME, det blev ett överkast i grått som satte stilen samt kuddar i vitt som knöt samman med det silvriga mönstret i dessa. Vi arbetade med tavlor högt på väggarna och detta gav en öppen känsla i ett annars mindre sovrum.

I köket dukade vi upp med snyggt porslin ifrån Soluppgången, en bra men enkel dukning kan lyfta ett helt kök om ni frågar oss. Vardagsrummet med svarta möbler bröt snyggt mot det vita köksbordet. Allt knöts samman genom de färgval vi gjorde, svart och vitt gav den moderna känslan samt stora tavlor och växtlighet satte den slutgiltiga finishen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

IMG_1703

DROTTNINGGATAN 67

words

En riktigt mysig lägenhet var veckans andra projekt, också detta på Drottninggatan. 

Här gick lägenheten i en helt annan stil och vi valde därför att tillsätta en mer ombonad känsla. Detta gjorde vi genom de färger vi valde, beigea toner med en mörkare nyans samt trä var våra ledord. I denna lägenhet som enbart är en 1:a var det extra viktigt för oss att vissa på den plats som faktiskt finns.

Matbordet med bambustolar fick sin plats och anknöt till köket, samtidigt som soffan hade sin centrala del i rummet. I sovalkoven tog vi faktiskt in en större säng än beräknat. Det är positivt att visa på platsen som finns, även om det är litet. För att få sovalkoven att knyta samman med de andra delarna utav rummet placerade vi här en vik-vägg i bambu. Denna fälldes ut och skapade på en så sätt en huvudgavel. WOW så fräckt det blev.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

Optimized by JPEGmini 3.14.12.71901706 0x609f2ed3

FÖRENINGSGATAN 32

words

Ett nytt projekt i samma bostad som tidigare, men denna gång har vi stylat en 3:a.

Roligt att vi får fortsatt förtroenden i denna bostad, även när det som nu kommer ett något större projekt. 

I denna lägenhet finns det två större sovrum, ett utav dessa gjorde vi till ett ungdomsrum/gästrum. Enkelt för köpare att bilda sig en uppfattning om storlek när man placerar möblerna på ett lite enklare sätt.

Det andra sovrummet var något större och vi fyllde ut det med en häftig stor korg samt en klädställning, i och med att balkongen är precis utanför ville vi hålla det öppet för att ge en fräsch känsla – något vi tycker att fotografen fångat bra på bild.

Vardagsrummet samt matplatsen knöts samman med inslag utav trä, annars höll vi oss till det ljusa tonerna och gjorde en fräck twist genom att få in moderna mörka tavlor. Högra växter bidrog till en moderna känsla och hela lägenheten kändes rymlig och öppen.

Prislappar sattes på alla produkter för att underlätta försäljningen utav inredningen i lägenheterna.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

Optimized by JPEGmini 3.14.12.71901706 0x826fc411

FÖRENINGSGATAN 32

words

Detta projekt har vi sedan tidigare talat mycket om i våra sociala kanaler, nu finns även denna ute på nätet.

Vi stylade upp tre 1:or på Tågaborg/Stattena åt Valvet Mäklarfirma. I samband med stylingen valde vi att ta en annan utväg än den vanliga och vi skapade ett helt nytt koncept där kunden kunde köpa all inredning i alla tre lägenheter. En perfekt helhetslösning om ni frågar oss. Många som söker en 1:a flyttar ut för första gången och gillar man stilen vi valt att sälja in så är det en perfekt helhetslösning.

Så roligt att få arbeta på ett nytt sätt, och vi ser absolut en framtid i detta.

Vi stylade som sagt tre olika lägenheter och här visar vi nu stolt upp den ”guldiga” som den kallats. De andra två är nu sålda, samt några utav dem som vi inte stylade.

Detta är den mindre ettan och i denna lägenhet är det vit och guld som florerar. Viktigt att hålla det ljust i mindre lägenheter och sedan tillsätta en rolig nyans – i detta fallet guld!

I det mindre köket använde vi oss utav ett runt bord och två stolar i trä i det öppna vardagsrummet/allrummet använde vi oss utav en säng som även kan agera soffa, samt två större fåtöljer för att ge känslan utav plats.

Prislappar sattes på alla produkter för att underlätta försäljningen utav inredningen i lägenheterna.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

CBILD4PMQBTFK9NLGN3A8

ANNELUNDSVÄGEN 34

words

I ett lantligt hus ute i Allerum, stylade vi i förra veckan upp en helt hus med 3 sovrum, 2 vardagsrum samt 2 walk-in closets. Med andra ord, ett stort hus. 

Men också en väldigt roligt projekt, huset ligger lantligt beläget med hästgårdar, hundgårdar och mycket öppen natur. Ett härligt ställe där våra val enkelt föll på att plocka in omgivningen i inredningen. Dvs, plocka in trä i detta annars ljusa och moderna hus.

Det blev en fullträff att få in dessa färger och det knöt ihop så fint med omgivningen. Ifrån köket anslöt ett större rum, i ena delen utav rummet vid fönstren sattes ett enklare bord med två stolar – perfekta platsen för en enkel frukost eller en kaffe. Vidare löpte rummet ut i ett större allrum och här placerades ett större matbord med plats för upp emot 8 personer. Mellan matplats och vardagsrum fanns ytterligare en öppen yta och här valde vi att sätta en bokhylla samt en härlig howard-fåtölj med fotpall, en riktig myshörna.

På överplan fanns två sovrum, ett blev till ungdomsrum med en enklare skrivbords del samt det andra rummet blev till ett barnrum. I mitten fanns det andra vardagsrummet och här fick vi upp en ordentlig soffa för att visa på rummet storlek, ifrån detta rum har man även ingång till ett rymligt förvaringsrum som vi valt att styla upp till walk-in closet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

CBILD4PNA4KD0B1Q68AG8

BÄCKAVÄGEN 21

words

Ute i Hittarp stylade vi i veckan upp tre rum i ett fantastiskt renoveringsprojekt.

Här valde Valvet att sälja in de mest attraktiva ytorna och då anlita oss till att styla dessa. Ett roligt projekt där vi alla i företaget var på plats för att få bästa resultat. Mycket saker flyttades om och gömdes bort för att arbeta med så öppna ytor som möjligt.

Vi stylade i matsalen där vi fick in ett långbord samt ytterligare en sittyta med köksbänk och fåtölj, alla platser med utsikten mot havet som ligger precis utanför. I vardagsrummet plockade vi in en modernare soffa och arbetade med de toner som fanns i rummet. Ett stort avtryck gjorde den platsbyggda bokhyllan och här gick vi också igenom och sorterade efter rätt färger.

På övre plan, vred vi om på de flesta möbler – dels så att man såg utsikten men också med öppning mot den öppna spisen. Ett riktigt allrum gav det känslan utav att vara.

Vi önskar Valvet all lycka med denna försäljning!

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

CBILD4PL4MA8AADR558DG

HEMVÄGEN 26

words

För Valvet Ängelholm stylades detta hus upp genom en halvstyling.

Mycket utav de större produkterna tillhörde kunderna, men med mycket fix skapade vi ett helt annat hem, något som är så roligt att se nu vid slutresultat.

Ni kan enkelt se att vi arbetat bort mycket olika färgskalor, samt tillsatt mycket inredningsdetaljer och textilier för att ge en ombonad och hemtrevlig känsla. En del möbler har också plockats bord för att skapa mer öppna ytor.

Alla sovrum bäddades upp med ljusa textilier, växtlighet tillkom och detta är också något som höjer nivån på rummen. I gästhuset ute på gården fick vi till och med in en annan soffa, något som också ändrade uppfattningen när man steg in. Från en röd soffa till en behaglig beige.. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

f484341a-5c62-4cad-bb76-8bb6670dc3e4

FÅRALYCKEVÄGEN 18B

words

Ifrån vår halvstyling vi gjort ute i ett vackert hus i Vejbystrand. 

Gröna toner är alltid tacksamma att arbeta med, det ger oss en enkel ingång till att knyta samman bostaden med växtlighet. I denna sommartid, är det extra kul att plocka in trädgården i huset, precis vad vi valde att göra. Både i dukningen på matbordet samt på köksbänken och även i badrummen kom det in mycket växtlighet utifrån.

Vi möblerade om mycket i detta hem, sofforna vändes för att visa på hur mycket rymd det faktiskt fanns i rummet. Samt tillhörande matplats fick ett stort bord som tidigare stod i köket. Vi dukade upp med porslin i tonerna som rummet redan hade, samt tillsatte ormbunks kvistar utifrån.

I köket tillsatte vi ett extra svart bord och knöt samman det med unika och olika stolar, kul. Träet i vissa utav stolarna gav en härlig känsla och gjort rummet varmt. I detta rum plockade vi även bort en del färg, detta för att skapa en helhet. Alla sovrum bäddades upp i sin nyans, dvs. Väggfärgen knöts samman med textilierna och tavlorna och skapade på så sätt en enkelhet i varje rum.

Uterummet fick nya mattor, samt vi valde en enklare färgskala än vad det var tidigare, genom att plocka in med grönt gav det verkligen en utomhus känsla här.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mäklarhuset Ängelholm
Dagar på marknaden: Budgivning pågår

cbild4pfifdjhove6rhd8-1115663075-rszww1170-80

GRÅLÄGEVÄGEN 4

words

En halvstyling i ett hem som redan en gång varit stylat, men den gången inte utav oss.

Denna gång fick vi en chans och vi arbetade som alltid utifrån våra egna idéer och tankar och blev väldigt nöjda med det slutliga resultatet. Vi önskar den nya mäklaren all lycka till inför försäljning.

Här följer några bilder för att se skillnaderna i det vi gjorde. Ett bra första exempel är att alla mattor i mörka toner plockades bort, så fort man får in ett ljus matta i rätt mått upplevs rummet så mycket större.  Sedan valde vi att arbeta med enklare toner, i och med att det hängde konst i stora delar utav rummen arbetade vi men dessa färger och försöker knyta samman en helhet.

I oktogonen valde vi att endast satsa på en ljus soffa, denna hade tillkommit sedan sist och vi valde att lägga fokus på en trevlig umgängesplats men fin utsikt mot uteplatsen.

Varje sovrum stylades upp i enklare färger, där det tidigare fanns mörka blå eller röda gardiner satte vi nu in enkla vita. Även här ger det en känsla utav öppna och rena ytor. Uteplatserna fick alla växtlighet i vitt och grönt, det gör även mycket här att få in en loungegrupp, matplats samt solsäng.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

EFTER:

FÖRE:

bruksgatan-7b_fmumja

BRUKSGATAN 7B

words

Ett projekt mitt i City, på Bruksgatan.

Här fick vi in ett uppdrag ifrån Mohv Helsingborg. Kunden som i detta fall inte bodde i bostaden anlitade oss för en helstyling, det målades upp och fräshades till innan vi gick igång med vårt arbete.

Till en början hade vi en tanke om att få in matplats i vardagsrummet och på så sätt göra det till ett allrum. Men vid närmare eftertanke gillade vi mer tanken av att ha ett pampigt vardagsrum, så det blev vårt val. Vi valde att hålla det i den mer moderna stilen då kaklet och färgvalen gav oss den känslan.

Sedan tillsattes ett härligt högt olivträd i ena hörnet för att arbeta in lite växtlighet. Samt i det ena fönstret fick vi även in en grön fiol-fikus, växtligheten behövs och gör mycket – speciellt när man väljer dessa färger. Sovrummet fick en enkel touch och garderoben stylades upp med allt ifrån en härlig matta till plagg och skor.

Sedan kommer vi till det lite mindre rummet som ligger i anslutning till sovrummet, detta gjorde vi till ett mindre barnrum, så mysig känsla och visst går det att bo såhär något år med en liten. Till den som inte har barn går det givetvis att använda som kontor. Men vi valde faktiskt att placera ett litet skrivbord i vardagsrummet med utsikt mot Bruksgatan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mohv Helsingborg
Dagar på marknaden: 2 veckor
Försäljningsresultat: 1.749.000:-

FÖRE/EFTER: