flotevagen-9_vnn6gC

FLÖTEVÄGEN 9

words

Ett stort hus på upp emot 200 kvm precis vid havet i Farhult är ett utav våra senaste projekt. Här gjorde vi en halvstyling åt kunden inför försäljning via Länsfast Höganäs. Möblerna tillhörde kunden men allt det andra tillsatte vi och det blev verkligen en stor skillnad.

I köket fanns det endast matbord och stolar samt en soffgrupp och barstolar. Helheten band vi ihop enkelt genom de takbjälkar som fanns i taket, det blev perfekt med de soffor och matbord i trä som redan fanns. Allt i köket stylades upp, vi ville inte ta för mycket utav utsikten och försökte därför hålla oss ifrån att ”överstyla” fönstren. Vi tycker bilderna blev väldigt rättvisa och man fick fram havsutsikten på rätt sätt.

Alla fönster vid sofforna höll vi också avskalade och det var det enda rätta, havet blir som en tavla i detta rum. Vi vred och ändrade i stor utsträckning i detta rum, sofforna vinklades så att man kunde se den fina utsikten. Samt matbordet sattes längre bak och blev naturligt med köket. Hallen som ligger i anslutning till köket lät vi vara öppen, det blev verkligen rymd i detta stora rum.

Alla fyra sovrum stylades upp, två mindre barnrum/gästrum samt två unika och stora Master bedroom. Båda med den fantastiska havsutsikten såklart, en på övre plan och en på nedre. Här kan ni lätt se alla de detaljer vi tillsatte.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: