CBILD4M5CP9LD0L6J4S81

STRANDNÄSVÄGEN 14

words

Efter en grym försäljning utav grannhuset tog vi oss an nästa hus i denna rashus länga. Vi beslutade oss för att behålla samma stil och känsla som i vårt förra projekt här ute. Men såklart tillkom lite och vi flyttade och använde oss mycket utav den nya planlösningen. Trots att det är ett radhus så skiljer dem sig en del. Här fanns ett allrum på andra våningen och dessutom ett mindre sovrum än i det förra huset.

Matplatsen fick lite mer färg och touch med duk och snittblommor. Vid soffan tillkom två nya fåtöljer i vitt, det blev riktigt fräck brytning mellan de två sittplatserna. I köket valde vi att ta in lite mer växtlighet och vi hängde även en ampel i taket istället för en lampa. Det kändes något enklare men fortfarande lika fräscht. Som sagt la vi lite mer krut vid den stora matplatsen och därför ville vi hålla detta lite enklare. Sovrummen tyckte vi var så neutrala och behagliga att dem ville vi inte ändra så mycket i.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: